Helyi közélet

2008.04.28. 19:52

Vidéki Színházak Találkozója: miskolci vendégek

<p>Miskolc - Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Vidéki Színházak Találkozóját április 21. és május 8-a között. Ezen, Bulgakov Molière című drámájával vendégszerepel a Miskolci Nemzeti Színház Budapesten.</p>

Radoslav Milenkovič rendezése május 3-án este 7 órakor tekinthető meg a budapesti Nemzeti Színházban. A címszerepet Szatmári György alakítja.
Bulgakov darabja az abszolút hatalom és a költő végsőkig kiélezett konfliktusát, az önmagát minden áron megőrizni kívánó ember és művész lelki gyötrődését mutatja be, amelyben az abszolutizmussal szembeni párharc a művész számára elveszett játszma.

A drámát 2007 októberében mutatta be a Miskolci Nemzeti Színház.

Idén kilencedik alkalommal rendezik meg a Vidéki Színházak Találkozóját április 21. és május 8. között. A program évről-évre lehetőséget teremt a budapesti közönségnek arra, hogy megismerjék a vidéki színházak előadásait. A Találkozón a 2007/2008-as évad legjobb nem budapesti előadásait láthatja a közönség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában