Helyi közélet

2007.11.21. 16:39

Mamabarát ÉM-vita a HOLDAM Egyesülettel

<p>Miskolc - Az Észak-Magyarország és a miskolci HOLDAM Egyesület közös fórumot szervez jövő keddre. Minthogy mostanában számos vita folyik az otthonszülésről, mi előre szeretnénk bocsátani, hogy ezúttal nem erről lesz szó...<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/mamabarat-em-vita/cn/boon-news-em_01-20071121-040108"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Anya- és bababarát alapelvek </B></A></p>

A miskolci Születés Hete 2007 szervezőiből augusztusban megalakult HOLDAM Egyesülettel karöltve határoztuk el, hogy szakembereket és olvasóinkat bevonva, fórumot szervezünk, ahol leginkább a mamabarát szülés lesz a téma.
Minthogy mostanában számos vita folyik az otthonszülésről, mi előre szeretnénk bocsátani, hogy ezúttal nem erről lesz szó. Sokkal inkább az: miként lehetne a jelenlegi lehetőségek mellett az egyébként bababarát kórházak szülészeteit anyabarátabbá tenni.

Vitaindítóként egy 10 perces részletet vetítünk le, a ,,Kórházban, háborítatlanul" című, két szülés történetét megörökítő brazil filmből.

A programról
Az időpont: 2007. november 27. (kedd) 16:00
A helyszín: Ifjúsági és Szabadidő Ház (Győri kapu 27.)
Akik már elfogadták meghívásunkat, illetve akadályoztatásuk esetére helyettesítésükről gondoskodnak: dr. Hardonyi András főorvos (Semmelweis Kórház), dr. Nagy Gábor (B.-A.-Z. Megyei Kórház), dr. Pásztor Gábor (Kazincbarcikai Városi Kórház), dr. Pázsit Emese (Erzsébet Kórház, Sátoraljaújhely)
Fórumvezető: Altmann Andrea születésfelkészítő szakember (Budapest)
Hívunk-várunk orvosokat, védőnőket, szülésznőket, kismamákat, nagymamákat...- minden érdeklődőt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában