Megúszta

2023.12.12. 10:01

Pirosban hajtott a sínekre Tiszalúcon

Hernádnémeti és Taktaharkány között már mindkét vágányon közlekednek a vonatok. A Szerencs-Nyíregyháza vonalon reggel óta menetrend szerint járnak a szerelvények.

Boon.hu

Pirosban hajtott a sínekre

Hétfő este a Nyíregyházáról 17:28-kor Miskolcon át Budapestre továbbinduló Tokaj IC Tiszalúcon, az Alkotmány utcai vasúti átjáróban egy kisteherautóval ütközött össze

 

A fény- és félsorompó rendben működött, a balesetben nem sérült meg senki.

A helyszínelés és műszaki mentés befejezéséig Hernádnémeti-Bőcs és Taktaharkány között szünetelt a forgalom, pótlóbuszokat állítottak forgalomba. A Szerencs-Nyíregyháza vonalon 60-90 perccel hosszabbak lettek eljutási idők ebben az időszakban.

Végülis Hernádnémeti-Bőcs és Taktaharkány között 21:45-től már egy vágányon közlekedhettek a vonatok. A vonatok mellett még néhány pótlóbusz is segítette az eljutást Szerencs és Miskolc között. 

Reggelre rend lett

Végülis Hernádnémeti-Bőcs és Taktaharkány között reggel már mindkét vágányon közlekedtek a vonatok. A Szerencs-Nyíregyháza vonalon reggeltől menetrend szerint járnak a szerelvények. 

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában