Súlyos testi sértés

2023.04.29. 13:30

Arccsont is tört az edelényi kocsmai verekedésben

Tettlegességbe torkollt egy borozóban a szóváltás. Mentőt is kellett hívni.

ÉM

A férfi nem bírt parancsolni az indulatainak

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 46  éves férfival szemben. A vád szerint a vádlott 2022. szeptember 26-án, az esti órákban egy edelényi borozóban italozott. A borozóban tartózkodott egy férfi is, aki az egyik bárszéken ült. 
Az ügy vádlottja és az amúgy ittas állapotban lévő sértett között rövid szóváltás alakult ki, melynek során a vádlott felhergelte magát, odament a férfihoz és őt két alkalommal, ököllel arcon ütötte, majd távozott a helyszínről.  

A vádlott  cselekménye következtében a sértett, a bal oldali arccsont elmozdulás nélküli törését, illetve  bal szeme  körüli terület bevérzését szenvedte el. Az arccsont törése 8 napon túl gyógyuló sérülésnek minősül.

Próbaidős börtönbe küldenék 

Az eljárás tárgyát képező bűncselekményt a Büntető Törvénykönyv 3 évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában