Öngyikosjelölt

2023.01.26. 18:05

Szándékosan hajtott a villanyoszlopnak Zsórynál

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetést indítványozott.

ÉM

Illusztráció

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség rongálás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A férfi 2022. május 24-én 20 óra 40 perckor a Mezőkövesd-Zsóry városrészen keresztül áthaladó 3-as számú fő közlekedési úton, az általa vezetett  személygépkocsijával – kifejezetten gyalogos forgalom nélküli útszakaszt választva és előzetesen meggyőződve arról, hogy ezzel mást nem veszélyeztet – magánéleti válsághelyzetben, abból a célból, hogy magának balesetet okozva öngyilkosságot hajtson végre, szándékosan lehaladt a főútról és nekihajtott az út jobb oldala melletti lámpaoszlopnak, valamint az ütközés következtében egy mellette lévő másiknak. A tartóoszlopok az ütközés hatására megtörtek és a továbbiakban tartó funkció ellátására alkalmatlanná váltak.

Az önkezű baleset következtében a vádlottnak súlyos sérülései keletkeztek. A vádlott rongálása következtében a hálózati üzemeltető cégnek 357 ezer forint rongálási kára keletkezett, melyet a károkozó autós biztosítója megtérített. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetést indítványozott.

Segítségre van szüksége? 

Ha öngyilkossági gondolatai vannak, hívja a 116-123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ha öngyilkossági szándéka van, hívja a 112-t!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában