Megalapozott gyanú

2022.12.01. 12:09

Egy tucat bűncselekménnyel gyanúsítják a keleméri férfit

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytatott le, akit 12 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Forrás: police.hu

Lopás, jármű önkényes elvétele és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse egy 37 éves keleméri férfival szemben.

A gyanúsított 2021. július 19. és 2022. május 31. között – 10 esetben - különböző keleméri és ózdi lakásból, illetve üzletből tulajdonított el különféle eszközöket, úgymint mobiltelefon, fűnyíró, édesség, permetezőgép, vérnyomásmérő, fűkasza, stb. Ezeken túlmenően egy ózdi benzinkúton parkoló autót (amelyben benne volt az indítókulcsa) is elvitt egy alkalommal a tulajdonos engedélye nélkül úgy, hogy a járművezetéstől el volt tiltva.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában