Kegyetlen férfi

2022.11.07. 19:30

Legalább százszor megverte élettársát

Bodrogolasziban a vasútállomáson a férfi azzal fenyegette meg a nőt, hogy megöli őt, ha lesz valakije.

ÉM

1763414213

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és zaklatás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben. A vád szerint a férfi és a nő 10 éven át éltek Sárospatakon élettársi kapcsolatban, közös gyermekeik is születtek, azonban kapcsolatuk megromlott és 2022. májusától külön éltek.  

A férfi élettársi kapcsolatuk idején a  nőt – 2015-től kezdődően, 2022. májusáig sárospataki otthonukban heti rendszerességgel – legalább 100 alkalommal – bántalmazta oly módon, hogy pofon vágta és megcibálta a haját miközben becsmérlő kifejezésekkel illette.  

A férfi ezeken túlmenően 2022. január 10-én az esti órákban több alkalommal, ököllel hátba vágta a nőt, a ruhájánál fogva ráncigálta és a hajánál fogva a földön húzta. 2022. februárjában – de pontosan meg nem határozható napon – tenyérrel, több alkalommal szintén hátba vágta, a karját, mellkasát ütötte és a haját cibálta, míg 2022. március közepén – de pontosan meg nem határozható napon – ököllel, több esetben mellkason ütötte az asszonyt.

Halálosan megfenyegette  

A bántalmazások következtében a nőnek – látlelettel nem igazolt – véraláfutásos sérülései keletkeztek.  A vádlott az élettársi kapcsolat megszakadását követően, 2022. június 4-én 17 óra  körüli időben, Bodrogolasziban a vasútállomáson azzal fenyegette meg a sértettet, hogy megöli őt, ha lesz valakije, mely fenyegetés a sértettben komoly félelmet keltett. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában