Rendőrségi akció

2022.09.09. 13:43

Rajtaütés a prügyi drogkereskedőkön

A rendőrök elfogták azt a két prügyi férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében új pszichoaktív anyagot árultak.

illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 éves és egy 37 éves prügyi férfival szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2022. szeptember 7-e - azaz elfogásukat - megelőzően Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószernek minősülű anyagot vásároltak, majd adtak el fogyasztóknak. A rajtaütésben közreműködő „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a férfiak kocsijában 3 kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak. A lefoglalt kábítószergyanús anyagok vizsgálatára a nyomozók igazságügyi vegyész szakértőt rendeltek ki.

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság az őrizetbe vett dílerekkel szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására - tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában