Szexuális erőszak bűntette

2021.09.04. 18:00

Elfogták a fiatal lánnyal erőszakoskodót

A tiszaújvárosi rend­őrök öt órán belül elfogták azt a férfit, aki egy 13 éves lánnyal erőszakoskodott.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy harminchárom esztendős romániai illetőségű férfival szemben.

Földre lökte, száját befogta

Az immár gyanúsítottá minősült fiatalember szeptember 2-án délután 2 óra előtt nem sokkal a 35-ös út mentén, a Tiszaújváros és Sajó­örös közötti kerékpárosoknak és gyalogosoknak kijelölt útszakaszon egy 13 éves lányt támadott meg.

A férfi áldozatának a két karját megragadta, a földre lökte, és a száját is befogta, majd megpróbált szexuálisan közeledni hozzá. Egy arra kerékpározó személy az elkövetőt cselekménye közben megzavarta, aki ezért a helyszínről elmenekült.

A riasztás nyomán a helyszínre érkező rendőrök rövid idő alatt megállapították az elkövető kilétét, majd két – a szolgálatból már hazafelé tartó – tiszaújvárosi körzeti megbízott és rendőrjárőr a nyílt utcán fogta el a férfit néhány órával az eset után.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett egyben előterjesztést is tettek arra, hogy az illető letartóztatását indítványozza az ügyész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában