Így közlekedtek ti!

2021.07.17. 18:00

Gyerekrajzokat díjaztak

A közlekedés volt a témája a rendőrség által meghirdetett rajzpályázatnak.

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság pályázati felhívása alapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága gyermekrajzpályázatot hirdetett Így közlekedtek ti! címmel.

A gyermekbalesetek megelőzését célzó rajzpályázatra három kategóriában várták a pályaműveket, így az óvodások, az alsó és a felső tagozatos általános iskolások korcsoportjában is díjazta a zsűri a legjobbakat. Különdíjas lett az a három alkotás, amelyek a zsűri értékelése alapján kimagaslóan mutatják be a biztonságos közlekedést. Óvodások kategóriája: I. Kovács Zoé Zselyke (Hétszínvirág Óvoda Diana Tagóvodája, Sátoraljaújhely), II. Göndör Nimród (Oltalom Tagóvoda, Edelény), III. Vasas Botond (Székhely­óvoda, Kazincbarcika)

Általános iskola, alsó tagozatosok kategóriája: I. Gál Anna (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Ricse), II. Pirkó Kiara (Baktakéki Körzeti Általános Iskola), III. Abai Vivien (Farkaslyuki Általános Iskola).

Általános iskola, felső tagozatosok kategóriája: I. Gombos Vigínia Szimonetta (Bartók Béla Általános Iskola, Borsodszirák), II. Smajda Bianka (Eötvös József Általános Iskola, Bodrogkeresztúr), III. Orosz Lili (Német Nemzetiségi Általános Iskola, Rátka).

(A borítóképen: Gál Anna Ricséről első lett az alsósok között)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában