Garázdaság és testi sértés

2021.06.24. 17:15

A lakosság segítségével 12 óra alatt azonosították a gyanúsítottat

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 16 éves fiút, aki a megalapozott gyanú szerint Miskolcon, a Búza-téri aluljáróban bántalmazott egy fiatalt.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Rendőrkapitányság felkérése kapcsán 2021. június 23-án lakossági felhívást tettünk közzé, melyben tudattuk, hogy garázdaság miatt keresünk egy ismeretlen személyazonosságú fiút. A keresett személy 2021. május 12-én az esti órákban a Búza-téren lévő aluljáróban belekötött, majd bántalmazott egy fiatalt.

A felhívásban közzétett videó és a fényképfelvételeken szereplő személy azonosításához több lakossági segítség is érkezett. A bejelentéseknek köszönhetően a nyomozók azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható aszalói fiatalt.

A gyanúsított ugyan elismerte a bántalmazást, azonban az ügy részleteire az eltelt időben már pontosan nem emlékezett. Ellene garázdaság és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

A rendőrség közleményében kihangsúlyozta: „Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a lakosság részére, segítségükkel 12 órán belül sikerült azonosítani a verekedő fiút!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában