vádemelés

2020.08.04. 08:30

Megverték a gyermek anyját

Harmadszor is szidalmazni kezdték a nőt, de ekkor már tettlegességre is sor került.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Szikszói Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a három nővel szemben, akik egy édesanyát bántalmaztak.

A vádlottak júniusban egy borsodi kistelepülésen az élelmiszerboltban találkoztak a sértett nővel és gyermekével. Közöttük vita alakult ki, és úgy értékelték, hogy a gyermek tiszteletlen volt velük. Ezen annyira felháborodtak, hogy a boltban szidalmazták a sértett nőt, majd ketten másnap reggel a nő lakóhelyén folytatták a szidalmazást, napközben pedig mind a hárman ismét elmentek a sértett házához, az utcán találkoztak vele, hangosan becsmérelték, majd az egyik vádlott odalépett a nőhöz, és kétszer hasba rúgta, míg a két társa megkarmolta, fején és karján ütlegelték.

A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a vádlottakkal szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában