Nem mindennapi bűneset

2020.06.06. 10:10

Postásnak adta ki magát az idős nőt meglövő elkövető

Fegyveresen elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a péntek este a Csabai kapuban történt eset miatt, amely során a saját lakásában meglőttek egy 72 éves nőt.

Horváth Imre

Fotó: Vajda János

Az elkövető 19 óra után csengetett be a Csabai kapu 55. szám alatti, első emeleti lakásba, és egy szolgáltató munkatársának adta ki magát, úgy tudjuk postásnak. Az előszobába belépve aztán pénzt követelt a nőtől, amelynek egy fegyverrel adott nyomatékot. Az idős asszony ennek ellenére ellenállt, ezért az elkövető a gumilövedékes fegyverrel arcon lőtte, majd a lakásban megtalált készpénzzel elmenekült.

A megyei rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint a részletes éjszakai, helyszíni szemlét követően a rendőrség megszakítás nélkül továbbra is keresi a fegyveres rablót. Úgy tudjuk, az idős nő stabil állapotban van a megyei kórházban.

 

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában