kocsmai verekedés

2020.05.26. 19:30

Előzmények nélkül csattantak a pofonok

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.

kocsmai verekedés

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Két férfi január 18-án este egy tiszaújvárosi sörözőben italozott. Egyikük ittas állapotban a kiszolgálópult előtt minden ok nélkül belekötött egy közelében álló férfiba, és fejen ütötte. Ezt látva a másik vádlott is bekapcsolódott: megragadta a társa által bántalmazott férfit, és elkezdte kirángatni a helyiségből, azonban ezt a férfi védelmében fellépő vendégek megakadályozták. Ekkor a vádlottak dulakodni kezdtek a többi vendéggel is, miközben folyamatosan próbálták ütni az általuk korábban bántalmazott személyt. Végül belátták, hogy a túlerővel szemben nincs esélyük, és távoztak a sörözőből.

A vádlottak cselekménye következtében senki nem szenvedett sérülést.

A járási ügyészség a büntetett előéletű vádlottakkal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására és a felfüggesztés idejére pártfogó felügyelet intézkedés alkalmazására tett indítványt a bíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában