Rendőrségi hír

2020.03.05. 09:30

A rendőrök lefoglalták a több mint háromszázezer forint készpénzt is

Az Encsi Rendőrkapitányság munkatársai egy napon belül elfogták azt a két fiatalembert, akik egy elvesztett táska megtalálását követően úgy döntöttek, hogy azt megtartják.

Forrás: B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 25 éves gönci férfival és 17 éves társával szemben. A gyanúsítottak 2020. március 2-án 17 óra előtt Göncön, egy közintézmény ablakpárkányán felejtett autóstáskát találtak meg, és tulajdonítottak el. A táskában egy férfi személyes iratai, bankkártyája, valamint több mint háromszázezer forint készpénze volt.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést, egy napon belül azonosították, elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembereket. A nyomozók megtalálták az ellopott táskát is, annak teljes tartalmával együtt, hiánytalanul.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy fokozottan figyeljenek értékeikre! Ne tartsák értékeiket könnyen hozzáférhető helyeken, illetve ezeket a tárgyakat ne hagyják őrizetlenül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában