nyomtalanul

2019.10.29. 14:00

Nem találják a Miskolcról eltűnt idős asszonyt

Még csak információ sem merült fel a nő sorsáról.

Horváth Imre

Illusztráció

Több mint három hónapja, hogy nyomtalanul eltűnt egy idős asszony Miskolcon. Azóta nemcsak nem találják, de még elképzelés sincs róla, hogy hová tűnt el és mi történhetett vele.

Ahogy arról beszámoltunk akkor, a miskolci rend­őrök a lakosság segítségét kérték egy 78 éves miskolci asszony, Leveleki Gézáné eltűnése ügyében. Az asszony július 21-én a délutáni órákban miskolci otthonából ismeretlen helyre távozott. Tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig ez idáig nem vezettek eredményre. Lapunkat most az idős asszony fia kereste meg, aki nagyon el van keseredve, ugyanis semmilyen intézkedés nem vezetett eredményre, és még csak ötletük sincs, hogy mi történhetett az édesanyjával.

Leveleki Gézáné Fotó: police.hu

„Egyszerűen hihetetlen, ami történt. Előző nap még ott jártam édesanyámnál, szó sem esett róla, hogy bárhová készülne, minden rendben volt vele. Másnap egyszerűen nyoma veszett. A lakását bezárva találtuk, feltehetően elment valahová, de semmi nyomát nem találtuk, nem tudtuk meg, hogy hová. Nincsenek tanúk, nem érkezett bejelentés az elmúlt három hónapban, egyszerűen ötletünk sincsen, hogy mi történhetett” – magyarázza elkeseredetten Leveleki Géza.

Segítséget várnak

Hozzátette azt is, már a Spider és egy másik mentőcsoport is kereste, de így sem jutottak semmire. Mivel az édesanyja bottal, nehézkesen járt, nem hiszi, hogy messzire ment volna, mégsem látta senki.

Leveleki Gézáné megközelítőleg 160 centiméter magas, zömök testalkatú, őszes barna haja rövid, szeme színe barna. A hölgy különös ismertető jele, hogy jobb lábára erősen sántít, bottal jár. Utolsó ruházata nem ismert. Aki látja a hölgyet, az a 112-es segélyhívón, vagy a 06-46/514-506-os telefonszámon tehet bejelentést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában