vádemelés

2019.07.25. 07:30

Indok nélkül támadtak és törték el a bordáját

Súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság a vád.

Illusztráció

2017-ben az éjszakai órákban a sértett férfi és élettársa Miskolcon egy munkahelyi rendezvényről hazafelé indultak, amikor a sértett férfi által csak látásból ismert két férfi vádlott minden előzmény nélkül belekötött és rátámadt. Többször megütötték, ettől a földre került, majd megrugdosták. A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a további bántalmazást, de ekkor a vádlottak őt is megütötték, majd a hozzájuk tartozó nő vádlott is közbelépett, és rátámadt a nőre, aki igyekezett védekezni, ezért közöttük dulakodás alakult ki, és mindketten elestek.

A sértett férfi megpróbált elmenni a helyszínről, azonban fájdalmai miatt 10 méter után a földre ült, amikor az egyik férfi odament hozzá és még egyszer fejbe rúgta. A bántalmazás következtében a sértett férfi nyolc napon túl gyógyuló bordatörést szenvedett el. Az ügyészség a vádlottak közül a két férfival szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást, míg a nővel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában