Hagyományok és Jövőkép

2020.05.26. 08:47

DIPA Diósgyőri Papírgyár Zrt., megbízhatóság, fejlődés, siker

A Diósgyőri Papírgyár – közismert nevén – a DIPA, nagy hagyományokkal rendelkező, hazánk egyetlen biztonsági papírgyára.

A Papírgyár alapítási éve 1782., azóta ugyanazon a helyen végzi az egyedi alappapírok gyártását, melyek bankjegyekhez, útlevelekhez és egyéb okmányokhoz kerülnek felhasználásra.

Társaságunk fókuszában a munkavállaló! Ezen belül az ő biztonságuk, a bizalom, az alkalmazkodás a folyamatosan változó környezethez. A rutinos kollegák szakmai tudása jól ötvöződik a pályakezdők nyitott és újító gondolkodásmódjával, ami egyben a DIPA Zrt. sikereinek egyik kulcsa. A Társaság eddig a világ országainak 1/5-ébe szállított be biztonsági papírokat, mely sikerhez minden dolgozónk egységesen hozzájárult.

Működés

Vállalatunk a COVID 19 időszakában kiemelten törekszik a megváltozott élet- és üzleti helyzethez alakítani mindennapjait. A kialakult járványhelyzet miatt Társaságunk rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezetett be, melyek védik a dolgozók és családtagjaik egészségét, biztosítják a folyamatos, zavartalan működést, a munkahelyek fenntarthatóságát, a partnerek felé vállalt kötelezettségek teljesítését.

Köszönet

Azon vállalatok körébe tartozunk, amelyek a járvány idején is stabil és növekedő pályán vannak, ehhez köszönettel tartozunk munkavállalóinknak elkötelezettségükért és helytállásukért, amit a mindennapokban és ebben a megváltozott helyzetben egyaránt tanúsítottak.

 

Mi a jövőt építjük!

akciótervünk: alkalmazkodni és cselekedni

célunk: megerősödni

DIPA Diósgyőri Papírgyár Zrt.

megbízhatóság, fejlődés, siker

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!