Helyi gazdaság

2013.01.31. 11:25

AKSD: 10-10 milliós prémium

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalatainál a cégvezetőknek idén nem fizettek prémiumot.

Debrecen - A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalatainál a cégvezetőknek idén nem fizettek prémiumot.Több megyei jogú városban fizettek ki az év első napjaiban milliós összegű prémiumokat az önkormányzati cégek vezetőinek az elmúlt évi teljesítményük után.

A Napló megkeresésére Dr. Mészáros József, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. elnök-igazgatója arról tájékoztatott, hogy a vagyonkezelő tagvállalatainál sem az első számú vezetők, sem pedig azok helyettesei tekintetében - az AKSD Kft. kivételével - nem tűztek ki, és nem is fizettek célprémiumot az elmúlt évi teljesítmények után. A kettős ügyvezetéssel rendelkező AKSD Kft.-nél a január 28-i taggyűlés úgy értékelte, hogy az ügyvezetés minden nehézség ellenére teljesítette a tulajdonosok által 2012-re előírt feladatot, így az igazgatók számára a munkaszerződésük szerinti maximális összeg fizethető ki. Ennek alapján Kardos Marianna és Virág László ügyvezető igazgatónak is jár a bruttó 10 millió 296 ezer forint célprémium.

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!