Helyi gazdaság

2010.12.15. 14:43

Most 24 óra alatt személyi hitel a Citibanktól

<p>A Citibank mostantól 24 óra alatt folyósít személyi hitelt, erről kérdeztük Iván Magdolna miskolci fiókvezetőt.</p>


Milyen az új személyi hitel?

Maga a termék változatlan, azonban az ügyféligényekhez igazodva az új ajánlatban kulcsszerepet kapott a gyorsaság: a bankfiókban igényelt személyi hiteleket 24 óra alatt elbíráljuk és folyósítjuk.* A gyors személyi hitel bekerült állandó ajánlataink közé.

Melyek a termék jellemzői?

Ügyfeleink 400 ezer és 3 millió forint között igényelhetnek Citibank Személyi hitelt, amelyet forintban, fix kamattal és törlesztőrészlettel nyújtunk, 12-72 hónap között választható futamidővel. A személyi hitelt az ügyfelek saját belátásuk szerint bármilyen célra fordíthatják – így karácsony előtt az ajándékozásra vagy utazásra is – nem kérjük sem kezes sem ingatlanfedezet bevonását, így jó szívvel mondhatom, hogy termékünk gyors, kiszámítható, rugalmas és egyszerű.

Hol lehet a személyi hitelt igényelni?

A hitelt a Citibank országos fiókhálózatában, így nálunk, a miskolci fiókban is lehet igényelni.

Melyek az igénylés alapfeltételei?

Személyi hitelt 18 év feletti magyar és külföldi személyeknek nyújtunk, akik rendelkeznek a magyar hatóságok által kiállított személyazonosító okmányokkal, illetve magyarországi állandó lakhellyel, ezenkívül lakóhelyi vezetékes telefonnal vagy előfizetéses mobiltelefonnal.

Hol található  a teljes tájékoztató anyag?

Valamennyi termékünk részletes leírása és a szerződési feltételek megtalálhatók honlapunkon, a fiókban pedig minden érdeklődőnek segítünk az igényeinek megfelelő pénzügyi megoldás kiválasztásában.

Szeretettel várjuk ügyfeleinket Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3. szám alatti fiókunkban hétfőnként 8.00 - 17.00 óra között, keddtől-csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken pedig 8.00-15.00 óra között, hogy személyesen is meggyőződhessenek kínálatunkról, és természetesen telefonos érdeklődésüket is fogadjuk 06-46-501-230-as telefonszámon.


* A 24 órán belüli hitelbírálat és a kölcsön 24 órán belüli folyósításának feltételei: bankfiókban munkanapokon, a nyitva tartási időben benyújtott, hibátlanul és hiánytalanul kitöltött hiteligénylési dokumentáció, amely teljes mértékben megfelel a bank hitelbírálati feltételeinek és a banknak lehetősége van a dokumentációban foglaltak (például jövedelemigazolás) ellenőrzésére. 

Amennyiben a kölcsön folyósítása nem a banknál vezetett bankszámlára történik, a bank munkanapokon 24 órán  belül a bankközi elszámolási rendszerben kezdeményezi a kölcsön folyósítását, azonban a bankközi elszámolási rendszer befogadási határidejét követően kezdeményezett folyósítás jóváírására két munkanapon belül kerül sor. Ha a feltételek maradéktalan teljesülése ellenére a kölcsön folyósítása a banknak felróható okból nem történik meg a fentiekben részletezett határidőn belül és az ügyfél az erre vonatkozó igényét a 24 órás határidő leteltét követő 15 napon belül írásban vagy a Citiphone Banking telefonos ügyfélszolgálaton bejelenti, a bank vállalja, hogy az ügyfél részére 2000 Ft-ot átutal arra a bankszámlaszámra, amelyre a kölcsön folyósításra került. A 24 órán belüli hitelbírálat és folyósítás nem vonatkozik a Citibank Praktikus Kölcsönre, ha az ügyfél még nem rendelkezik bankszámlával a Citibanknál. A 24 óra alatt elbírált és folyósított hitel az eddig kínált személyi hitel ajánlataink közül a leggyorsabban elbírált és folyósított hitel.

THM: 24,1%-28,6%. A THM (teljes hiteldíjmutató) meghatározása az aktuális feltételek illetve a 83/2010 Kormányrendelet 9.§ (1) e. pontja figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke függ a kölcsönösszeghez kapcsolódó kamattól és a kezelési költség nagyságától.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!