Horoszkóp, másként

2023.12.31. 20:00

Szellemesen köszöntik az új évet a borsodi rendőrök

Tudni akarod, hogy mit ígérnek a rendőrcsillagok 2024-re? Ha igen, akkor görgesd végig a Police-KÓP jövendöléseit - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség facebook oldalán.

KOS (március 21 - április 19):

Felelősen hozd meg a döntéseidet! A Mars meghatározó lesz ebben az évben. Aló mars, mond ezt a téged becsapni akaró csalóknak. A kulcs Te vagy! Zárd a záradat, és akkor 2024 nem hoz nem várt meglepetéseket. Ne hagyd figyelmen kívül kötelességeidet sem. Vezetés közben legyél türelmes, ügyelj másokra. Teli Holdkor is kerüld az impulzív manővereket, és nem „ütközöl” közlekedési balesetbe. Bakodra vigyázz, és nem kerül el a bakkszerencse.

BIKA (április 20 - május 20):

Vigyázz vagyonodra! Biztonságos környezetben töltsd az idődet, fényképet nyaralásodról ne posztolj, csak utólag. Te döntesz, mit adsz ki magadból, magadról. Kerüld a kockázatos helyzeteket, hogy elkerüljenek a zsebtolvajok. Telód farzsebbe ne tedd hát! Ha bajba kerültél a biztonság száma 112. Lassíts az utakon, és figyelj a környezetedre. A túlzott makacsság veszélyeztetheti a biztonságodat, és másokét is. Egy rendőrségi eljárás rosszabb, mint várakozni a STOP táblánál.

IKREK (május 21 - június 20):

Az információ hatalom. Ez tudjuk, hiszen a sajtóreferenseknél a hatalom, hmmm…azaz az információ forrása. Szeresd őket. Értesülj, tájékozódj a környezeted biztonsági intézkedéseiről. Az ismeretek segíthetnek megelőzni, hogy a bűnelkövetők áldozatává válj; vezérlőcsillagod a BAZ VMRFK közösségi oldala legyen. Nem vagy egyedül! Maradj fókuszban vezetés közben, és kerüld az elterelő tevékenységeket, mint például mobil, lazacos szendvics. Lazacos szendvics!!?? Jó éved lesz!

RÁK (június 21 - július 22):

Az idő neked dolgozik. Az év második felére kiderül, hogy igazad lesz. Mint mindig. Légy óvatos a családi összejöveteleken, tartózkodj az érzelmek túlzott kifejezésétől, hogy elkerüld az esetleges konfliktusokat. Mindig van segítség, ha a Jupiter a Hold árnyékába ér, akkor is. Csillagfényed veled legyen, ahogy a kerékpárodon a prizma. Ne kóstolgasd a Kost.

OROSZLÁN (július 23 - augusztus 22):

Ne vezessen elvakultan. De haladj. Ne félj váltani, egyesből kettesbe. A lassú haladás ugyanolyan veszélyes lehet, mint a túl gyors. De ne rohanj a gazellák után. Ügyelj a mértéktartásra az ünneplések során, hogy elkerüld a veszélyes helyzeteket. Tudod mi történt tavaly nyáron… A STOP tábla aszcendesed is azt mutatja, hogy lassíts. A fék, nem FAKE NEWS.

SZŰZ (augusztus 23 - szeptember 22):

Kapcsolati rendszered bővül. Egy rendőr rád kacsint. Ez jó, de azért legyen nálad forgalmi, személyi, jogosítvány. Új fejlődési szakaszba lépsz. Biztonságod döntéseidben is tetten érhetők. Tervezd meg az utazásaidat előre, és ellenőrizd az autód állapotát. A gondos tervezés segíthet elkerülni a baleseteket. A Szüzeket csak akkor állítja meg a rendőr, ha szabálytalanságot követnek el. Ne veszítsd el…a fejed. Ne feledd a PIN-kódod csak a TIÉD és senki másé! Nem veheti el tőled senki, emlékezz rá!

MÉRLEG (szeptember 23 - október 22):

Az igazságosság és az egyensúly az első, ahogy eddig is. Tartsd tiszteletben a szabályokat, és tegyél meg mindent a bűnmegelőzés érdekében, ezt ne is mérlegeld. Legyél kiegyensúlyozott és higgadt, készülj fel, nyáron meleg lesz. Az Uránusz Holdfogyatkozáskor lehűti kedélyeidet. A rendőr csak a biztonságod, biztonságunk érdekében állít meg, hogy mindenki hazaérjen.

SKORPIÓ (október 23 - november 21):

Figyelj a rejtélyes helyzetekre, és ne hagyd figyelmen kívül az intuíciódat. Jobb ma a bűnmegelőzés, mint holnap egy nyomozó! Vigyázz, hogy ne kerülj veszélybe. A hatalmas lehetőségek előszobája a 2024-es esztendő! Remek ajánlatokat kapsz, de legyen gyanús, ami túl olcsó azt biztos nem arany. Bankkártyád CVC kódja maradjon titok, ahogy hálószobád titkai sem tartoznak másra.

NYILAS (november 22 - december 21):

Nagy lehetőségek, nagy esélyek. Csak találd meg a célpontot. Anyagiakban erős lehet az év, de ne lépd át a (sebesség)határokat, a Traffipax aszcendensed is óvatosságra int. De ne félj belevágni, ha zölded mutat a lámpa, indulj el, és eléred a célod. Az Uránusz poláris sugara adjon fényt, hogy látszódj, és lássanak. Jó rád nézni, a láthatósági mellény kiemeli szemed színét.

BAK (december 22 - január 19):

Légy példa a tisztességes viselkedésre. Az integritás és az etikus döntések segítenek megelőzni a bűneseteket. Legyél érthető, és ne írj olyan zagyva mondatokat, mint „Az integritás és az etikus döntések segítenek megelőzni a bűneseteket”. Bakra Kos mindenkor. Ne feledd nem Bakkra megy a játék. Szóvicceket szádra ne vedd, büntetőpont jár érte, mint a gyorshajtásért.

VÍZÖNTŐ (január 20 - február 18):

2024 sorsod legnagyobb lehetősége arra, hogy elhagyd az elavult sémákat. A strandon a plédszéf nem véd! A strandon, fürdőben használd az értékmegőrzőt. A Te értéked éke mást ne ékesítsen! A Plútó többször belép, kilép a Vízöntő elé, óvatosan közlekedj és vigyázz a kutyákra. Anyagilag jobban fogsz járni, ha online vásárlásokkor nem utalsz előre, ne hagyd, hogy kifolyjon a pénz a zsebedből.

HALAK (február 19 - március 20):

Új munkatársaid már várnak. Új év, új ajtók. A Szaturnusz nem okoz gondot, ússzál, mint hal a vízben. De ne harapj rá mindenre. Ügyelj az adathalászokra. A belógatott csali végén csaló lehet. Hallgass az ösztöneidre, meg a rendőrségre: soha sehol, senkinek ne utald előre a pénzedet. A boldogság kopog majd az ajtódon, ha ez hajnalban történik, akkor lehet, hogy a rendőrök. Tegyél rendet magad körül, ha mégis mennénk hajnalban, akkor azt mondhassák a kommandósok: „Konyha tiszta; háló tiszta!”

Még több ötletes posztét kövesse be őket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában