Program

2023.08.11. 15:00

Vízi karnevált rendeznek a Rakaca Víztározón

A rendezvény teljesen új, de a szervezők reményei szerint lesz folytatása.

Boon.hu

Forrás: SZTE

A Szendrői Természetjáró Szakosztály Rakaca Víztározó Vizi-karnevál címmel szervezi meg egész napos programját augusztus 19-én a Rakaca Víztározó, a víztározó gátján. 

A programok között terveznek vizes programokat. 9:00 - 14:00 vizes programok kézzel hajtható vízieszközök kipróbálása. 3 és 4 személyes túrakenuk, 2 és 3 személyes túrakajakok, SUP deszkák biztosítanak a szervezők. A vízre szállás folyamatosan történik egy hajóegység 60 percet tölthet a vízen. Úszás tudás feltétele a vízre szállásnak. A szervezők által biztosított mentőmellény használata kötelező!

Vezetett túrák: 10:00 – kirándulás a Meszes Földvárhoz – (túra időtartama 1,5 óra), 12:00 – kerékpártúra Martonyi jurta tábor és Meszes forrásainak megtekintése – (túra időtartama 2 óra), 14:00 – kirándulás a Martonyi kolostorromhoz – (túra időtartama 3 óra). Kísérő programok a parton: csocsó, sakk, darts.

Kerékpárral is

Szendrőből (Sportközpont 3752 Szendrő Fő út 19.) 9:00 kerékpáros csoport indul a „Tekerj a Zöldben!” program keretében. Minden kerékpárral induló egy Tornazsákkal és egy jelvénnyel lesz gazdagabb. A csoport közösen megy ki a Rakaca víztárolóhoz. Ott részt vesznek a programokon és a 12:00 kerékpártúrán is lehetőség lesz indulni. Programok végén közösen érkezik vissza a csoport Szendrőbe. Mindenki saját megfelelő műszaki állapotban lévő kerékpárral tud indulni!

Forrás: SZTE

A rendezvényen történő részvétel a szűkös eszközkapacitás miatt előzetes nevezéshez kötött. Maximális létszám 400 fő. A részvételi szándékokat jelentkezési sorrendben jelzik vissza a szervezők. Helyszínen történő jelentkezést csak az üres kapacitások függvényében tudnak fogadni.

Jelentkezés email formájában: [email protected] email címen.

A rendezvény részvételi díja 1000 Ft/fő – jelentkezés a befizetéssel együtt érvényes! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött a következő településen élők számára: Szalonna, Szendrő, Martonyi, Meszes – lakcímkártyával igazolandó!

A program kapcsán bővebb információ: [email protected], 06-30-598-0101, a rendezvény szervezője: Szendrő Városi Sport és Szabadidő Klub Egyesület.

Még több program a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában