Hol fürödjünk?

2023.07.30. 17:09

A Borsod Online strandajánlója. Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

Sorozatunkban végig vesszük vármegyénk strandfürdőit, összehasonlítjuk különböző szempontok alapján, hogy olvasóink könnyebben tudjanak dönteni.

Boon.hu

Forrás: Bogács Gyógy- és Strandfürdő

Sorozatunk ezen részében a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőt mutatjuk be, hogy segítséget adjunk a döntésben. Az olvasók megtudhatják, ingyenes-e a parkolás, az öltözőszekrény, a napozóágy, továbbá van-e lehetőség főtt ételt venni, esetleg menüt.

A Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartását könnyű megjegyeznünk, mert naponta délelőtt 9-től este 8-ig léphetnek be a látogatók. Az éjszakai fürdőzéseket mindig külön meghirdetik.

Bár két beléptető kapu van két pénztárral, csak a főbejárat előtt parkolhatunk, kifizetve pár órát vagy akár napijegyet.

A honlapról az árak kibogarászása után megtudhatjuk, hogy a felnőtt belépő csak a kültéri medencékhez 3.700 Ft, ha azonban belülre is szeretne menni az ember, azért 5.300-at kell fizetnie. A gyerek belépők 4-18 éves korig szólnak, illetve nappali tagozatos felsőfokú hallgatóknak: 3.200 és 4.800. Családi jegyről információ a honlapon nem fedezhető fel, hiszen nincs ilyen opciójuk. Az egyéb díjak között azonban jelzik, hogy külön fizetni kell az öltözőszekrényért és a napozópadért. Ezeket természetesen kártyával is fedezhetjük, hiszen mind a pénztárnál fizetendők, ám a kauciót rendszerint mindenhol készpénzben kérik, úgyhogy jó, ha van nálunk néhány ezres.

Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő

Bent egyetlen medence van, amiben egy kis részt elkülönítettek a gyerekeknek. Ez 30-34 Celsius-fokos. Ebben található többféle nyakzuhany, pezsgőágy, ülő hidromasszázs, jakuzzi és dögönyöző, valamint ebbe pottyan, aki kipróbálja a nagy, zárt csúszdát. Kint a félig fedett medencében ezek közül több élményelem is megtalálható: nyakzuhany és dögöny. Ezen a medencén kívül még öt különböző hőmérsékletűt próbálhatnak ki a látogatók, van közöttük 24-26 és 35-37 Celsius-fokos, illetve a gyerekek kettőben is játszhatnak vízköpővel, billenő vödörrel és gömbcsúszdával.

A nagyobbaknak nagy élményt jelenthet a három, látványra is izgalmas csúszda, amik augusztus 31-éig használhatók. Büfék elérhetőek bent és kint is, ahol melegétel kapható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában