Még igényelhető

2023.07.28. 12:30

Komposztálási pályázat Edelényben

Edelény Város Önkormányzata elkötelezett a környezetvédelem és a tudatos hulladékgazdálkodás mellett. Ennek erősítése érdekében pályázatot hirdetnek és a résztvevőknek ingyenesen 1 db házi komposztáló edényt biztosítanak.

Boon.hu

Illusztráció

Fotó: Karnok Csaba

A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás által biztosított komposztáló edények korlátozott számban állnak rendelkezésre (60 darab), ezért az elbírálás során az adatlapok beérkezési sorrendjét veszik figyelembe elsősorban. A pályázatra azok az Edelényben állandó lakcímmel rendelkezők jelentkezhetnek, akik a hulladékdíj számlafizetői és vállalják, hogy a kiosztott edényeket 3 évig rendeltetésszerűen használják, komposztálási naplót vezetnek, amit a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoport munkatársai ellenőrizhetnek. A pályázatok elbírálását és a támogatottak értesítését a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoport végzi. A pályázatok benyújtására elektronikus úton van lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában