Programajánló

2023.06.09. 11:41

Szólam klub az Avason

A Szólam Klub következő programját 2023 június 9-én pénteken 18 órai kezdéssel rendezik meg. Kozi Pál, azaz KOZI lesz a klub vendége.

PGY

Forrás: Dialóg Egyesület

Beszélgetünk a miskolci punk-alternatív zenekarokról, amelyekben Kozi a mai napig meghatározó szerepet tölt be és természetesen bemutatja nekünk legújabb számait is. KOZI után egy gyors átállással a STAB zenekar (Wágner Gabi, Palácsik Bélánk és Fehér Sanya) játszik néhány számot a 90-es évek miskolci blues-rock repertoárból. Az Avasi lakótelep zsúfoltságában van egy közösségi ház, az egyik termében fotóstúdiónak kialakított színpaddal. 2-3 hetente itt tarjuk a Szólam Klub névre keresztelt programjainkat. A klub kimondottan szakmai jellegű, arra hivatott, hogy megismerjük egymás művészetét. Olyan jelleggel, mint hajdanában a művész kávézók, ahol az alkotók figyelemmel kísérték egymást és olykor közös célokért is latba vetették tehetségüket - áll az meghívóban.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában