Gazdikereső

2023.05.21. 12:46

Gazdit keres Füles Lucy, Léna és Dorka

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

BOON

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Füles Lucy

Füles Lucy fiatal, 1 éves kutyalány. Szépen sétál pórázon, nagyon szereti az embereket. A gyerekekkel türelmes, odaadó! Más kutyákkal is jól kijön. Kedves, alkalmazkodó kutyus, bárkinek ajánlják.

Léna

Léna gyönyörű, 3 éves nőstény. Idegenekkel eleinte kissé tartózkodó, de rövid idő alatt feloldódik. Szépen sétál pórázon, a bundája fésülést igényel. Más kutyákkal kissé domináns, de hasonló méretű és habitusú társaival nem kötekedő.

Dorka

Dorka másfél év körüli, „zsiráfnyakú”, ugribugri nőstény kutya. Lételeme a mozgás, hatalmasakat tud ugrani. Más kutyákkal és az emberekkel is nagyon kedves, barátságos. Mozgásigénye miatt inkább családoknak és aktív fiataloknak ajánlják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában