Mezőkövesd

2023.04.22. 13:00

Százas mez a tízesnek

A fürdővárosiak bosnyák nemzetiségű támadó középpályása pályafutásának emlékezetes állomásához érkezett.

Dino Besirovicot Hagyacki József díjazta

Fotó: Csendes Szonja

 A 10-es számú mezben játszó bosznia-her­cegovinai válogatott labdarúgó három esztendővel ezelőtt csatlakozott a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli együtteséhez, és azóta szinte kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. A napokban hazai környezetben rendezett találkozón – amelyen a Vasas FC-vel mérték össze tudásukat és szenvedtek vereséget a sárga-kékek.

Hagyacki József, az NB I.-es gárdát fenntartó gazdasági társaság ügyvezető igazgatója köszöntötte és ajándékozta meg a harmincadik évében járó Dino Besirovicot abból az alkalomból, hogy a századik legmagasabb osztályú magyar bajnoki kilencven percen öltötte magára a dél-borsodiak mezét. A ceremónia a pálya szélén történt: gratuláltak a jubilánsnak a klubvezetők és a játékostársai is. – A névre szóló egyedi, felszitázott mezeket mindig csináltatjuk – árulta el a titkot Csákány Csaba, az MZSFC technikai vezetője, majd hozzátette: – A pólókat itt, Mezőkövesden, a szurkolói boltunkban készíttetjük el abban a tudatban, hogy az ünnepelt örülni fog a maradandó és minden bizonnyal különleges ajándéknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában