Taps

2023.04.11. 10:04

Csúszkától Vas Joelig

Az ügyesek akár több vitrinbe való különdíjat is összegyűjthetnek.

KT

Szobonya István, Vas Joel, Csúszka, Láda Réka, Szobonya Dóra, Horváth Dominik

Fotó: DVTK

Újabban kedves szokás, hogy a rangosabb jégkorong mérkőzések után megválasztják a felek legjobb játékosait, akiket jutalomban részesítenek. Szponzora válogatja: adnak vázát, serleget, plakettet, italt, csokoládét, illatszert, ajándékutalványt.

Csúszka is jegesmaci

A ceremónia a népkerti jégcsarnokban sem maradt el: a Magyarország – Ukrajna felnőtt válogatott találkozó – amelyet keleti szomszédaink büntetőkkel nyertek – után Horváth Dominik, a mieink kapusa részesült különdíjban.

– A jutalmazó Szobonya István, a DHJ Építő Kft. ügyvezetője, a DVTK Jegesmedvék csapatának támogatója volt – újságolta Marosi Tamás, a piros-fehérek menedzsere, majd hozzátette: – Aki sokszor kiválóan teljesít, egy szobára való ereklyét is összegyűjthet pályafutása alatt.

A köszöntés különös érdekességgel is szolgált, ugyanis a jégre ment a felajánló jégkorongozó lánya, Láda Balázs egykori védő, a diósgyőri klubigazgató lánya és a válogatottól most elköszönt Vas János csatár szintén hokista fia, Joel is. A taps így Csúszka, a Magyar Jégkorong Szövetség kabala figurája jelenlétében nem csupán az ünnepelt portásnak, hanem valamennyiüknek szólt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában