"A megtakarítás a szupererőm"

2022.10.19. 07:00

Pályázat gyerekeknek és fiataloknak

Rajzokat, fotókat, kollázsokat, képregényeket és maketteket is várnak a Magyar Államkincstár Mesterecset elnevezésű országos gyerek- és diákpályázatán.

PN

Az 5 és 18 év közötti jelentkezők két témakör közül választhatnak, melynek címei: "A családom és a Kincstár" - Hogyan vesz részt a Kincstár a családod életében? Járj utána!; valamint "A megtakarítás a szupererőm" - Hogyan takarékoskodik egy szuperhős? Te mi mindent tennél, ha a megtakarítás lenne a szupererőd? című témakörök közül választhatnak.

A hagyományos technikával készült művek - rajz, festmény, fotó, kollázs, képregény és makett - esetében külön díjazzák az óvodások, az alsó tagozatos általános iskolások, a felső tagozatos általános iskolások, valamint a középiskolások által beküldött pályaműveket.

A digitális technikával készült munkák kategóriában - digitális rajz, fotó, digitális képregény - mind a négy korosztály pályázhat, a díjazás független az életkortól.

A pályamunkákat december 31-ig a www.mesterecset-palyazat.hu weboldalon lehet benyújtani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában