Jótékony tetoválónap

2021.08.04. 18:00

Újra állati jó ügyet támogathatunk a tetováltatással

Idén augusztus 6-án, pénteken tartanak jótékonysági walk in day-t a miskolci Ink Progress Tattoo Szalonban, melynek teljes bevételét az Országos Állatjóléti Egyesület számára ajánlják fel.

Bukovenszki-Nagy Eszter

„Profilunkból és életstílusunkból adódóan is egyfajta küldetésünknek érezzük, hogy megmutassuk az embereknek azt, hogy a tetoválással, tetovált emberekkel szembeni negatív előítéletek hamisak. Sőt, szerintünk a tetovált emberek menők! Náluk már talán csak a tetovált állatbarátok »menőbbek«, hát még akinek mentett kutyája van… Na ők a legmenőbbek! Láthatjátok, a tetovált külső érző és érzékeny szívet is takarhat” – írja az eseménynél Kiss Csaba és csapata.

Negyedszerre jótékonyak

A díjnyertes tetováló és csupaszív csapata minden évben összeül és kitalálja, hogy az adott évben kiknek a munkáját próbálják meg a lehetőségeikhez mérten segíteni. Sajnos sokan rászorulnak, így nem egyszerű, hogy éppen kire essen a választás, de az állatos megmozdulásoknak mindig nagy sikere van.

Azonban nem ez lesz az első, hogy az állatbarát tetoválószalon művészei ilyen módon segítenek. A tetoválóművészek korábban már a diósgyőri szurkolókkal is összefogtak: 2019 decemberében olyan leukémiás gyerekeknek igyekeztek szebbé tenni a karácsonyát, akik a kórházban kénytelenek tölteni az ünnepeket. 2017-ben és 2018-ban pedig a Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvánnyal karöltve a menhelyi állatoknak gyűjtöttek, mindkét esemény elsöprő sikert aratott. Ezt meglovagolva döntöttek úgy, hogy ismét bevetik tudásukat, mintáikat és tintáikat, és idén az Országos Állatjóléti Egyesület tevékenységét fogják támogatni.

Mint írják, az egyesület azon kevés ilyen jellegű szervezet egyike, akik kicsiny, de lelkes és elkötelezett csapatukkal országosan támogatják az állatvédő szervezeteket, gyepmesteri telepeket és civil állatvédőket. Mivel sajnos a segítségükre szoruló állatok egyre többen vannak, minden segítségre szükségük van, legyen az tárgyi, anyagi, erkölcsi támogatás. A tetoválóművészek átérzik a gondjaikat, ezért úgy döntöttek, hogy a magunk módján próbálnak segíteni nekik.

Állati tetkók

Aki tehát úgy érzi, hogy szeretne a „legmenőbbek” közé tartozni, vagyis tetovált állatbarát lenni, az 2021. augusztus 6-án délelőtt 10 és este 8 óra között látogasson el a miskolci Ink Progress Tattoo Szalonba, ahol állatokkal kapcsolatos tetoválásokat készítenek az érdeklődő vendégeknek. A választott tetkók ezen a napon kedvezményes áron készülnek, a teljes befolyt összeg pedig az Országos Állatjóléti Egyesületet illeti majd.

Ha valaki azonban úgy érzi, nem készült még fel rá, vagy egyáltalán nem is szeretné, hogy örökre tinta díszítse a bőrét, de támogatná a csapat munkáját, annak a helyszínen ezúttal is lesz rá lehetősége. Támogatni nem csak anyagi úton lehet, az egyesület mindennemű segítséget szívesen fogad, tehát olyan jellegű tárgyi adományokat is, amik az állatmentésben, menhely fenntartásban hasznosak lehetnek.

A gyerekkori pajtásod, a kedvenc kutyafajtád, egy egzotikus állat vagy a Macskanő? Te mit varratnál magadra pénteken?

(A borítóképen: Készül a tetoválás a 2019-es karácsonyi jótékonysági napon)

https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/tetovalasok-a-beteg-gyermekek-karacsonyi-ajandekaert-3978246/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában