Miskolc

2021.08.25. 13:00

Tanít, fut és énekel

Tasi Dávid a miskolci sport-, kulturális és zenei élet egyik különleges „figurája”.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

A huszonöt esztendős fiatalember az Avastetői Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola testnevelő tanára, aki még aktív sportoló. A DVTK atlétája, 200 és 400 méteres számokban versenyez, sőt pár edzést is tartott már, de egyelőre csupán a szereplésére koncentrál.

Újabban pedig énekel, produkcióit a közösségi oldalán adta közre.

– Az egész úgy kezdődött, hogy általános iskolában öt évig versenyszerűen citeráztam és népdaléneklő rendezvényeken is részt vettem – mondta Tasi Dávid, majd hozzátette: – Plusz négy évig, a ritmusérzékem fejlesztése céljából a néptáncot is felkaroltam. A kolumbiai Juan Luis Londono Arias, ismert művésznevén Maluma és a kanadai Justin Bieber számai inspiráltak. A hangszínemről nem tudok semmit, egyszerűen csak szeretem, amit csinálok. Februárban jelent meg az első videóklipes számom, azóta elkészült a második is, de ezt csak audioformátumban osztottam meg. Sőt már készen van a harmadik, amely szeptemberben érkezik: a vágási munkálatok maradtak hátra. A zene világában az a célom, hogy a közönség előtt a színpadon állva megosszam másokkal, mi zajlik bennem.

(A borítóképen: A színpadra készül Tasi Dávid)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában