A vakcina védelem

2021.03.06. 18:30

Úgy döntött, a munkája miatt beoltatja magát

A kommunikációs szakember már beregisztrált a Covid elleni vakcinára.

Nagy-Hankó Krisztina

20200221 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Ember állat kapcsolat riport. képen: Lehocki Éva műsorvezető

Fotó: Kozma István

Lehoczki Évi jelenleg ételfutárként dolgozik, egyébként rendezvényszervezés az egyik fő profilja. Évi szerint muszáj beoltatnia magát, mert a szakmája ezt fogja kívánni. Soha nem szed gyógyszert, nem jár orvoshoz, nem is szokott beteg lenni – mondta. Nem került kapcsolatba a környezetében senkivel, aki megfertőződött volna és minden szabályt betart, ami a védekezésben szükséges.

Egészséges és fiatal

Alapvetően más betegségek tekintetében nem oltáspárti, de a közösség és az egyéni felelősségvállalás miatt most biztosan be fogja magát oltatni. Azon még gondolkozik, számára melyik lenne a legmegfelelőbb vakcina, már ha egyáltalán lehet majd választani. Egészséges és fiatal, nincs semmilyen krónikus betegsége, ezért az oltási sorrend végén van, de türelmesen vár.

Évi egyébként fitnesz­edzőként is dolgozik, ezért azt vallja, a mozgás nemcsak a testnek, a léleknek is jót tesz. Ezért nagyon sajnálja, hogy most – az egyébként egészséges emberek – nem járhatnak edzésre és nagyon félti őket, hogy a sport hiánya fogja őket beteggé tenni.

(A borítóképen: Lehoczki Évi mindegyik vakcinával elégedett lenne)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában