Fedél nélkül

2020.02.29. 08:00

Levitte a ház tetejét a szél

Otthon nélkül maradhat a kisgyermekes anya, ha nem tudnak tetőt tenni a házra.

Tóth Balázs

Fotó: Tóth Balázs

Lesodorta egy ház tetejét a hét eleji erős szél, a hajlékban élő egyedülálló kisgyermekes anyának viszont nincs segítsége, hogy megcsinálja. Mint Horváth Mihályné Krajczár Beáta elmondta, azon az éjszakán egy durranást hallottak, de a rendszeresen arra járó vaddisznók miatt csak reggel nézték meg, mi történt. Azt látták, hogy levitte a tetőt a szél. Egy éve sincs, hogy megcsináltatta az összekuporgatott pénzéből, 300 ezer forintból, most azonban nincs jövedelme, mert néhány napja vesztette el munkáját, jelenleg öt éves kisgyermekével él a családi pótlékból A polgármesteri hivatalhoz fordult segítségért, de, ha a maximális összeget is kapná meg, nem biztos, hogy elég volna az új tetőre. A legnagyobb problémája, hogy nincs hozzáértő, szakember segítsége, aki új tetőt tudna tenni a házra.

Jól jönne, ha mihamarabb segítséget kapna valahonnan, építőanyagot, szakembert, mert közben beköszöntött a csapadékos idő. Már tett fóliát a házra, de sok dolog szétázott, s attól tart, hogy, beomlik a mennyezet, tönkremegy az otthonuk és az utcára kerülnek. Horváth Mihályné a 20/324-5869-es telefonszámon érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában