Ejha!

2023.07.09. 18:00

Sose találná ki, mibe ült bele Rubint Réka!

Egy új világot fedezett fel, amelyet ki is tanul és használ majd.

Boon.hu

Forrás: Instagram/Rubint Réka

Nem semmi fotókat posztolt az Instagramon Rubint Réka. A celeb Garábról jelentkezett be, egyenesen a legnagyobb hangtálban csücsülve.

Forrás: Instagram/Rubint Réka

„Azt vallom, hogy az ember életében, minden akkor érkezik meg, amikor ott az ideje … Mindig, minden okkal és értünk van. Azért, hogy fejlődjünk és az úton, ami előttünk áll, előrébb haladjunk és teljesebbé, bölcsebbé váljunk!
Garábra, ahol a világ legnagyobb hangtálja a Samsara = Az élet körforgása található, ahova egy nagyon kedves barátnőm ajánlásának köszönhetően jutottam el. Csodálattal mesélt arról a varázslatos élményről, ami itt érte Őt!
Amikor hónapokkal ezelőtt először itt jártam és részt vettem egy kezelésen, mindent megértettem … két hét múlva újra visszatértem és elhatároztam, hogy elsajátítom, megtanulom ennek a varázslatos élménynek az átadását, hogy el tudjam Nektek vinni a hangtálakon keresztül az IGENT oda, ahol eddig NEM volt.
Mert a hang túljut a gondolatokon, rendet teremt és segít visszaállítani a belső békét, újult energiával támogatja a mindennapokat és felerősíti a test öngyógyító folyamatát!
Az elmúlt 3 napot itt töltöttem és Kalmár Andrea vezetésével részt vettem az oktatás első részén, amit 2 hét múlva folytatunk.
Elviszem Nektek az edzésekre, táborokba és a július végén induló ONLINE videotárba is azt, amit nekem adnak a hangtálak” – írta a fotók mellé.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!