Sztárhír

2022.10.23. 14:00

Aranyosi Péter így döntött a „halálos ágyán” (videóval)

Színpadon ünnepli Aranyosi 50 címmel a miskolci születésű humorista életének elmúlt fél évszázadát.

PN

Fotó: Veres Viktor

„A fellépés apropója az, hogy 50 éves lettem, és nagyon nagyon beteg voltam, és akkor én eldöntöttem egy-két dolgot az életemben, "a halálos ágyamon", így mondom, az oxigénmaszkban a Szent László kórházban.” – árulta el közösségi oldalára feltöltött videójában. 

Akkor született meg Aranyosi Péter fejében ennek a turnénak az ötlete. A fellépés természetesen az elmúlt 16 évről szól majd, amióta színpadon áll. „Szinte ez egy tévéműsor lesz, bejátszásokkal és vendégekkel” – foglalta össze Aranyosi Péter, aki a Dumaszínház társulatának is tagja. 

Tankmániás légpuska-tulajdonos

A Dumaszínház oldalán így írnak róla: „Tankmániás légpuska-tulajdonos, aki volt már akasztott ember is, persze csak viccből. Elszánt Diósgyőr-szurkoló, közönségszervező, a Rádiókabaré munkatársa, poén-gyáros, a Wekerle-telep egyetlen rúdtánc-idomárja. Borostás tanárember, noha csak hallgatóként látott katedrát. Komolytalan családapa. A számítógépes stratégiai játékok és a stand-up fellépések olykor napokra is elszólítják a gyermekei mellől. Vele van az erő, de érzi, nem jelent jót halottas kocsival érkezni az APEH-be. A Kabinet Rt. buli- és tömegzenekar jobb keze.”

Az Aranyosi 50 című műsorral a tervek szerint 8 helyszínen lépnek fel novembertől januárig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!