Bejöttek a büfé árak

2022.08.22. 11:53

Felmerült, hogy Sárospatakra költöznek a Trollfocis fiúk

Az elmúlt hétvégén egy megyei rangadón, a Sárospatak-Sátoraljaújhely, megyei II. osztályú futballmérkőzésen jártak a Trollfocisok és igencsak elcsodálkoztak a büfé árain.

Az ismert és kedvelt Trollfoci oldal adminjai rendszeresen látogatnak el a „mennyei megyei” futballmérkőzésekre, ahonnan aztán több bejegyzésben videóban és fotókkal számolnak be a helyi hangulatról, amelyben kiemelt figyelmet kapnak a helyi kemény mag tagjai és a női szurkolók. Vasárnap egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei célpont, Sárospatak volt soron, ahol a B.-A.-Z. megyei II. Kelet Felnőtt bajnokság 2. fordulójában a helyi Sárospataki TC a szomszéd vár, Sátoraljaújhelyi TKSE csapatát fogadta a sportpályán. A Trollfocis fiúk már a helyszínről bejelentkeztek a Facebookon egy fotóval, amelyen a büfé árlapja látható. Alá csak annyit írtak: Megye II-es árlap. Lehet, hogy ideköltözünk…

Kíváncsian várjuk majd a további bejegyzéseket Sárospatakról. Egyébként a mérkőzést 2-0-ra a sátoraljaújhelyi csapat nyerte, két forduló után ők 6 ponttal a hatodik, míg a Sárospataki TC 3 ponttal a hetedik helyen áll a 15 csapatos bajnokságban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!