Ezüstös csillogás

2021.10.24. 14:00

Gömöri András Máté Bukarestben már a profi kártyára gyúr

A Keresztanyu című sorozat Bárány Zozójának nem csak a sorozatban, de a magánéletében is fontos szerepet játszik a testépítés.

Fotó: Dunavolgyi Photography

Gömöri András Máté legutóbb a Magyar Naturál Testépítő Szövetség Hungarian INBA ELITE TOUR & PRO SHOW címet viselő rendezvényén mérettette meg magát. A pécsi versenyen Open 175+ kategóriában indult, és a második helyen végzett.

Egy Európa-, és világszinten is kiemelkedő mezőnnyel álltam egy színpadon – nyilatkozta a színész. – Az igazat megvallva éppen erre számítottam. Hatalmas élmény volt újra versenyezni. Nagyon büszke vagyok, hogy egy óriási küzdelem után, egy ilyen erős mezőnyben második helyezést sikerült kivívnom.

Ezüstös csillogással nyugtázhatjuk a napot – Gömöri András Máté

A TOP 5-ben kizárólag ex-bajnokok voltak – folytatta a színész. – Elképesztő tömeg, szárazság és profizmus volt a színpadon, megtiszteltetés volt közöttük pózolni. Külön öröm volt számomra, hogy az egy perces szabadpózom nagyon jól sikerült, a közönség partner volt benne, ami plusz erőt adott. 16/17 hét diéta után most mutattuk meg először, hogy mit raktunk eddig össze, viszont ezzel nincs megállás, hiszen ez csak az első versenyünk volt a szezonban és még 3 vár ránk.

Azt is elárulta, hogy vasárnap szabadnapja van a diétájában, ezért elviszi a feleségét, Polyák Lilla színésznőt, ebédelni és vacsorázni is.

„Hétfőtől pedig „Back to the business”, ugyanis október 30-án Bukarestben vár a világbajnokság, ahol a cél továbbra is a profi kártya megszerzése. Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a csapatomnak, a Nutriversumnak, az edzőmnek, Kalas Csabának és a legnagyobb támaszomnak, a feleségemnek, Polyák Lillának.”


https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/polyak-lilla-uj-dalat-edesapja-elvesztese-ihlette-5848058/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!