„Maradj”

2021.09.26. 18:30

Polyák Lilla új dalát édesapja elvesztése ihlette

Polyák Lilla, több év kihagyás után, 2021. október 4-én újabb saját dallal áll a nagyközönség elé. „Maradj” című dalát édesapja elvesztése ihlette.

Forrás: Sportivo

A színésznő több szállal is kötődik megyénkhez, nemrégiben férje, a szikszói születésű színész, Gömöri András Máté versét szavalta Kisgyőrben, a Szent Korona Kilátó ünnepélyes átadó ünnepségén. Gömöri András Máté szeretettel emlékszik vissza gyermekkora színhelyére, ezért az eseményről megható sorok kíséretében posztolt Instagram oldalán.

Polyák Lilla 2009 óta van jelen a magyar popéletben, egyik legismertebb dala a 2013-ban bemutatott Valami más, amivel az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti dalválogatójában egészen a középdöntőig menetelt.

A 2014-ben megjelent Karcolás című slágere szintén nagy visszhangnak örvendett.

2021-ben pedig érkezik a „Maradj”, aminek zeneszerzője Bella Máté, aki a Valami más zenéjét is komponálta.

– Édesapám elvesztése 11 éves korom óta meghatározza az életemet. Ez egy olyan téma, amiről egyszer beszélni akartam, egyszer meg akartam énekelni. Ez az idő most jött el. Sajnos az élet úgy alakította, hogy a dalnak egy másik szomorú aktualitása is van, hiszen az elmúlt évben túl sokakat ért hasonló veszteség. Ezzel együtt a dal nekem mégis pozitív kicsengésű, mert a veszteség fájdalmán túl a szép emlékekről és a szeretet halhatatlanságáról szól – nyilatkozta Polyák Lilla.

A színésznő az október 4-i klippremierig egy kis kulisszatitkot is megosztott a videóklip-forgatásról Instagram oldalán.

A dal mellett további aktualitás, hogy szeptember 25-én, szombaton volt a Budapesti Operettszínházban a Nine című musical premierje, amelyben Lilla a főszereplő, Guido Contini filmrendező múzsáját alakítja. A musical egyébként Federico Fellini Oscar-díjas 8 és ½ című filmjének feldolgozása és az operettszínháznak köszönhetően egy kis ízelítőt is kaptunk az egyik próbáról, amelyben Polyák Lilla Janza Katával és Homonnay Zsolttal szerepel.

A premier előtti pillanatokról Gömöri András Máté megosztott egy posztot az Instagram oldalán.

A premier után pedig Polyák Lilla is megosztott egy bejegyzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!