celebhír

2021.07.15. 15:30

Juhász Marci nagypapáját köszöntötte

A múcsonyi énekes úton-útfélen kifejezi, mennyire szereti családját.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Marci minden alkalmat megragad, hogy kifejezze családja iránt érzett háláját és szeretetét, legyen szó a barátnőjéről, Kingáról, az anyukájáról vagy a nagyszüleiről. Előszeretettel osztja meg rajongóival a meghitt pillanatokat, emlékeket, és nem fukarkodik a családi album rejtett kincseivel sem, akár a múltból, akár a jelenből.

Hála és büszkeség

Amennyire Marci hálás, a családja olyan nagyon büszke rá. Noha egyik nagypapája sajnos már nem él, az énekes mégis belevéste őt az örökkévalóságba. A borsó meg a héja címmel dalt írt a papájáról, a kettejük csibészes kapcsolatáról, ezzel kapcsolatban itt olvashatod cikkünket.

Most pedig a másik papóját köszöntötte, aki ma lett 78 éves. A kép egy koncerten készült,. ahol meglepték őt, nem tudta, hogy elmennek, de nagyon örült neki.

Innen kívánunk neki mi is nagyon sok boldog születésnapot, jó egészséget!

 

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/sok-mindent-el-kellett-engednem-pedig-kicsit-beleroppantam-5560457/

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/cinkosan-osszekacsintos-dallal-emlekszik-nagypapajara-juhasz-marci-5418961/

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/ezek-voltak-a-legemlekezetesebb-gyereknapok-sztarjaink-eleteben-5491027/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!