Koncertajánló

2020.06.23. 17:00

Örömzenéléssel, hardcore verzióban érkezik pénteken az Action

Nagyon erős felhozatallal, villámgyorsan indul újra az élet a Collinsban. Elsőként június 26-án, pénteken a márciusban elmaradt Action koncertet pótolják.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: Action zenekar

E sorok szerzője már alig várta, hogy újra koncertajánlót írhasson, végre ez a nap is eljött!

A koronavírus-járvány miatti kényszerű leállás előtt már lefixálták a zenekarral, hogy ők lesznek az első fellépő, ha ennek az egésznek vége. Miskolc első koncertje tehát a pandémia után az Actioné, akik az Összeomlás/Terror 25 turnéval érkeznek. A frontembert, Szaszát kérdeztük, mivel készülnek.

– Az Action legjobb formációját ajánlhatom a nagyérdemű figyelmébe: a basszusgitárnál Egyházi Gábor, a dobok mögött Sümeghy Tamás, a gitárnál Szabó Tamás és jómagam, Szendrey Zsolt Szasza nyomja a mikrofonnál. Nagyon jó ez az egység, ha valamitől több egy zenekar, mint az átlag, akkor az nem szájkaratétól, hogy csak beszélnek az összetartásról, hanem attól, hogy érezhető a tagok közötti rezgés, erre rá is készülünk. Örömzenélés lesz, hardcore verzióban, hiszen mi is nagyon vártuk már, hogy újra koncertezzünk, szóval hülye, aki nem jön, és meg is érdemli – mondta nevetve kérdésünkre Szasza. – Vannak új számaink is, amiket biztosan eljátszunk Miskolcon is, illetve természetesen a jól ismert dalok is elhangzanak majd. A kényszerű szünet után kellő felhergeléssel fogunk belecsapni a lecsóba. Az „egy szív, egy zászló” jelszó alatt pedig szeretettel várjuk a Diósgyőri szurkoló barátainkat is! – tette még hozzá az énekes.

További koncertek

Folyamatosan alakul a Collins nyári programja, ami azonban biztos, hogy július 3-án Rotor, július 10-én a Kék és Narancssárga Produkció Tóth Zoltánnal, július 17-én MiniArtűr és július 31-én pedig Razzia koncertre várják a kiéhezett közönséget a Collinsba.

Ezen kívül már az őszi program is lassan összeáll, besűrűsödik majd az élet. Lesz Ritmiklift, Akela, Nomad és Mudfield, Ørdøg, illetve Sonia és a Sápadtarcúak is, természetesen egyelőre csak ízelítőül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!