Zene

2019.12.05. 08:00

A kevesebb néha több

Elérkeztünk a legszebb időszakunkhoz az évben. Nem csak az adventi időszakra gondolok, hiszen közeledik az év vége, ilyenkor mindenki igyekszik értékelni önmagát, hogy mit is tett le az úgynevezett asztalra.

Zöldi Anikó

Az év végi értékelést támogatóan hétről hétre olyan zenészek éves munkáit fogjuk bemutatni, akiknek köze volt a szeretett megyénkhez, esetleg innen származik vagy csak megihlette Miskolc varázsa.

Elsőként Majoros Péter, az ózdi rapper munkásságát mutatjuk be. Aki nyomon követi az énekest az tudja, hogy igen mozgalmas éven van túl zenésztársaival együtt. Hiszen nem olyan rég történt, hogy Curtisnek drogproblémái voltak, de szerencsére Széki Attila túljutott ezen és újra együtt zenélnek a fiúk. 2019-ben Majka emiatt Essemmel készített toplistás slágert. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy fantasztikus zene lett. Igaz, tavaly decemberi a szám, de úgy véltem, nem felejtkezhetünk el a Horváth Tamással készült közös szerzeményükről, hiszen a tavaszi magyarországi YouTube zeneszám top 20-as listáján első helyen végzett. Hiányoztak az elvitted a szívemet-hez hasonló slágerek, de mindkét előadó egymás nélkül is helyt tudott állni, és nem kerültek a süllyesztőbe. Curtis 3 saját számot is alkotott, és 2 ismert zenénél is közreműködött.

Hallgassátok meg ti is ezeket a számokat!

Majka x Essemm – Hidegvérrel

Majka X Horváth Tamás – Meztelen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!