Helyben és hatékonyan intézhetik ügyeiket Kazincbarcikán

Az értékesítési pont megnyitóján
Az értékesítési pont megnyitóján
Kazincbarcika – A Magyar Államkincstár kazincbarcikai állampapír-értékesítési pontjának ünnepélyes megnyitóját csütörtökön tartották.

A rendezvényen elhangzott, hogy tovább bővíti állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálati hálózatát a Magyar Államkincstár. Az országszerte megnyíló új értékesítési pontok értékpapír nyilvántartási-számla, Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla-nyitással és -kezeléssel; továbbá kényelmi szolgáltatásokkal – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A csütörtöki nyitás révén a kazincbarcikai és a Kazincbarcika környéki ügyfelek az állampapírokkal, Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket helyben, a Fő tér 39. szám alatt hatékonyan intézhetik. Az ügyfélszolgálatokon kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség.

– A megyéhez kötődően ez már a negyedik értékesítési pont – mondta többek között Balatoni Ildikó, a Magyar Államkincstár pénzforgalmi elnökhelyettese. – Azt látjuk, hogy egyre inkább nő a kereslet az állampapírok iránt, főként a Babakötvényre, és úgy ítéljük meg, hogy ezeknek az értékesítési pontoknak, így a kazincbarcikainak is létjogosultsága van.

ÉM
hirdetés


hirdet�s