Helyben az első szűrő, ezúttal Ózdon

Rögzítették a produkciókat, amit a zsűri értékel majd
Rögzítették a produkciókat, amit a zsűri értékel majd - © Fotó: Marosréti Ervin
Ózd – A kereskedelmi csatorna tehetségkutató versenyére az ország egész területén keresik a jelentkezőket.

Az X-Faktor képviselői helybe mennek, megyénként öt-hat városban tartanak válogatókat. Az ózdi casting meghirdetett időpontjában közel egy tucat előadó jelentkezett, aki igyekezett megtenni az első lépést a világot jelentő deszkák felé. Voltak teljesen kezdők, és olyanok is, akik már belekóstolhattak a műsor légkörébe. A jó hangulatú rendezvényre családtagok és egyszerű érdeklődők is érkeztek a Chili Bárba.

Visszatérne a műsorba

„Hiszem, hogy idén továbbjuthatok, mint legutóbb – reménykedett Szalontai Dávid (Szali), akit már a nézők is ismerhetnek. – Több számmal érkeztem a válogatóra, szeretnék bizonyítani, hogy helyem van a műsorban. Tavaly is sok pozitív visszajelzést kaptam, ami sokat jelentett, és az önbizalmamnak is jót tett. Előnyt jelenthet számomra, hogy már tudom, mi vár rám a folytatásban. Természetesen addig még el kell jutnom.”

A válogatón nem jelent meg egyetlen zsűritag sem: a stáb mindenkinek rögzítette a produkcióját, amit a fővárosban fognak kiértékelni. Azokat pedig belátható időn belül értesíteni fogják, akik sikerrel vették az első szűrőt. Számukra a folytatás már Budapesten lesz.

ÉM-ME


Miskolc - Az egyik legnagyobb kereskedelmi televíziós csatorna, az RTL Klub 2019-ben is elindítja népszerű énekes tehetségkutató műsorát, az X-faktort. A műsor szerkesztői Miskolcon is castingolták a jelentkezőket. Miskolc Hajdu Lara 15 éves, kiskora óta szeret énekelni, de komolyabban csak három...