HELL Ice Cool extra C és D vitaminnal

Akt.:
HELL Ice Cool extra C és D vitaminnal
Ahogyan azt a fogyasztók már megszokhatták a hűvösebb időszak közeledtével kerül piacra a HELL energiaital limitált szériás téli változata, a HELL Ice Cool. Az idén is két ízben debütáló energiaital a megszokott B vitaminok mellett a napi szükségletet fedező plusz C, illetve D vitaminnal kerül forgalomba, tekintettel az erősebb immunrendszert kívánó megfázásos szezonra.

A hűvösebb őszi-téli időszakban, amikor az idényzöldség és –gyümölcs kínálat is szűkebb a HELL ENERGY extra vitaminokkal turbózza fel a szervezetet. Ilyenkor még erősebb immunrendszerre van szüksége az embernek, amihez a vitaminok bevitele – amelyek közül az emberi szervezet csak néhányat képes előállítani – elengedhetetlen fontosságú. A 2015 év elején debütált HELL Multivitamin mellett, mely az energiaitalokban már megszokott B vitaminok mellett plusz A,C és E vitamint tartalmaz, idén a limitált szériás HELL Ice Cool-ok is extra vitaminokkal kerülnek a piacra. A hűséges fogyasztók számára már megszokott HELL Ice Cool Kiwi a napi szükségletet fedező plusz C-vitamin mennyiséggel jelenik meg, míg az idei meglepetés íz – ahogyan azt a HELL-től már évről-évre megszokhatták – a nyarat idéző mangó lesz, mely a napsütés pótlásaként a napi mennyiséget fedező további D vitaminnal jelenik meg.

 

Az idei HELL Ice Cool dobozok még elegánsabb megjelenést kaptak, míg a népszerű kiwi változaton az ezüsttel kombinált jégkék szín dominál, addig a mangó íz esetében a letisztult arany-fehér színvilágban a nyár érzete köszön vissza.

 

A HELL legújabb innovációi továbbra is a megszokott minőségben és 32 mg / 100 ml koffein tartalommal kerülnek piacra.

 hirdetés


hirdet�s