Hejőkürt: ünnepi fényekkel

Gyertagyújtás Hejőkürtön
Gyertagyújtás Hejőkürtön
Hejőkürt – Forró teával és forralt borral látták vendégül a kistelepülés lakóit.


Az adventi hagyomány alapján Hejőkürtön, a községháza udvarán is meg­gyújtották az adventi koszorún a három gyertyát.

Ünnepi köszöntőt Strezeneczki Stella polgármester mondott. Köszöntőjében az advent jelentőségét, a várakozást, a karácsonyra, a szeretet ünnepére való közös készülődést hangsúlyozta és azt kívánta, hogy az adventi gyertya fénye mindenki ott­honát ragyogja be, majd megköszönte Papp Gyulánénak az adventi koszorú elkészítését.

Sütemény és ajándékok

Az első gyertyát Ádám Józsefné gyújtotta meg, ezt követően Juhászné Bérces Anikó Advent című versét Vigh Orsolya mondta el, majd a Szivárvány Nyugdíjas Klub műsora következett, a műsor után a nyugdíjas klub tagjai finom süteményekkel és ajándékkal kedveskedtek a jelenlévőknek. Az önkormányzat forró teával és a forralt borral látta vendégül a jelenlévőket, az adventi koszorú fényénél kellemes, családias beszélgetéssel töltötték az időt.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s