Heather Mills szerint még mindig barátok Paul McCartneyval

Paul McCartney válófélben lévő felesége azt állítja, továbbra is jóban van volt férjével, csak az ügyvédek szítják a viszályt. Heather Mills ((hedör millsz)) az egyik legnézettebb amerikai beszélgetős tévéműsorban kedd este azt mondta, ha a volt Beatles-tag jogi képviselői nem avatkoznának folyton közbe, akkor ők ketten már rég békében elrendeztek volna mindent.

A 39 éves volt fotómodell öt éve ment hozzá a legendás Beatles-zenészhez, de tavaly májusban már bejelentették, hogy kapcsolatuk végleges megromlása miatt elválnak. Arról Heather most sem szólt, hogy hány millió fontot kap majd Paul McCartney óriási vagyonából. Nem beszélt arról sem, hogy mi lesz három éves lányuk, Beatrice elhelyezésével, viszont azt közölte: a napokban virágcsokrot kapott tőle és Paultól “szeretettel mindkettőnktől” aláírással.

Heather Mills 1993-ban, egy motorbalesetben elveszítette fél lábát. Jelenleg a “Szombat Esti Láz” tévés táncverseny-showműsor amerikai megfelelőjében szerepel, egy profi táncos oldalán. A hétvégi első fordulóban a zsűri értékelése szerint a középmezőnyben állnak. Heather azt mondta: a táncversenyen indulásával azt akarja üzenni mindenkinek, hogy még mozgássérülten is le lehet győzni az akadályokat és akár műlábbal is lehet táncolni.

Heather szerint ehhez gratulált neki a csokor virággal válófélben lévő férje és lánya. A végén még hozzátette: “Még mindig szeretem Pault. Nagyszerű apa.”