Friss hírek

2010.03.11. 18:49

Nem a BKV készletébõl tûntek el a formaruhák

<p>Nem a BKV készletébõl tûnt el az a raklapnyi, bontatlan csomagolású formaruha, amelyet csütörtökön találtak egy kistarcsai szemétlerakóban - tájékoztatta a Független Hírügynökséget csütörtöki közleményében a közlekedési társaság. Mint kiderült, ezeket a típusú ingeket a BKV már csaknem két éve nem használja, arról pedig nincs információjuk, hogy kinek a birtokában lehettek.</p>

A körülbelül 100-150 új, bontatlan csomagolású BKV-s ingre csütörtökön bukkantak rá egy kistarcsai szemétlerakóban. A ruhadarabokból néhányat egyik ismerõséhez vitt megtalálója, a többire azóta valószínûleg már ráhordták a hulladékot. Az ingek rövid ujjúak, fehérek, és mindegyiken a közlekedési társaság jelzése látható.

A hírek hallatán a BKV-nál tételesen átszámolták a készletet, és mint kiderült, semmi nem hiányzik. Közleményükben hozzáteszik: a formaruhákat szigorú elszámolás szerint, tételesen leltározva tárolják. Az ingek eszerint nem az õ készletükbõl tûntek el, arról pedig nincs információjuk, hogy kinek a birtokában lehettek. Ez a formaruha egyébként már csaknem két éve nincs használatban a társaságnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!