Házfalnak ütközve állt meg az eltérített Suzuki Miskolcon

Akt.:
A Swift a kereszteződés széli házfalnak ütközött.
A Swift a kereszteződés széli házfalnak ütközött. - © Fotó: ÉM
Miskolc – Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Nagyváthy utcán szerdán délután.

Egy Suzuki Swift haladt az Avas felől egyenes irányban a Szent István utca felé a zöld hullámban, amikor egy Volkswagen Sharan Diósgyőr felől közlekedve a Geró utcai kereszteződésben a Suzukinak hajtott.

falnak-teritette-a-suzukit-a-vw17-st

A Swift ezután a kereszteződés széli házfalnak ütközött. A VW pedig tovább sodródott a Geró utcán,de közben megfordult és egy ott parkoló Mercedest is meghúzva landolt a menetiránnyal szemben.

Úgy tudjuk senki sem sérült meg a baleset során.

falnak-teritette-a-suzukit-a-vw21-st

A rendőrség munkatársai a szokásos eljárásban megszondáztatták a vezetőket, és kiderült, hogy a VW vezetője pozitív értéket fújt.

falnak-teritette-a-suzukit-a-vw03-st

Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

ÉM


Kamion döntött villanyoszlopot Nyékládházán
Nyékládháza - Anyagi káros közlekedési baleset történt kedden délután Nyékládházán az Ady Endre utcában. A helyszínen szerzett információink szerint egy vashálókkal megrakodott kamion fordult meg az Ady Endre utcán, amikor a járműszerelvény vége a kicsapódás miatt beleakadt egy vasbeton villanyos...

Tolatva döntött oszlopot a munkagép Miskolcon
Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt hétfőn délután a Hatvanötösök útján. A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint egy munkagép vezetője megdöntött egy beton villanyoszlopot tolatás közben, a munkavégzése során. Úgy tudjuk személyi sérülés nem történt. A rend...