Hazajött a madame – évek óta keresett kerítőnőt fogtak el Környén

Egy évek óta keresett, korábban öt és fél évre ítélt kerítőnőt fogtak el a rendőrök a héten, Környén. A nőt először 2004-ben fogták el, mert bordélyházat tartott fenn a Komárom-Esztergom megyei Környén. A bíróság azután el is ítélte, de ő elszökött a büntetés elől és ázsiai országokban bujkált. Elfogásáig a megye TOP 10-es körözési listáján szerepelt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtöki tájékoztatása szerint a környei bordélyházban még 2004-ben érték tetten a testüket áruló lányokat és az addig virágzó üzlet tulajdonosát. A 4 szintes bentlakásos “otthon”-ban 18 év alatti lányok is dolgoztak. A rendőri akciót követő eljárás végén a bíróság 5 és fél évre ítélte bordélyház fenntartása, üzletszerű kéjelgés elősegítése, fiatalkorú futtatása miatt A jogerős ítélet kihirdetése után azonban eltűnt az országból.

A ma már 53 éves környei asszony éveken át ázsiai országokban bujkált. A bíróság nemzetközi körözést adott ki ellene, a rendőrök pedig mindig visszajártak a házához ellenőrizni. A héten is körbejárták az épületet a tatabányai rendőrök és ezúttal mozgásra figyeltek fel az épületnél. Kiderült, hogy a madame hazajött.

Az asszony egy műanyag szék segítségével átmászott a kerítésen a szomszéd kertjébe, majd ott a bokrok mögött a széken ücsörögve várta, hátha elmennek a rendőrök. Ők azonban már csak vele együtt hagyták el a helyszínt. Az asszony a fővárosi börtönbe került.

– Független Hírügynökség –