Elhatározás

2023.09.27. 21:45

Callum Styles magasabb szinten szeretne futballozni

Callum Styles, az angol harmadosztályban szereplő Barnsley magyar válogatott labdarúgója magasabb szinten szeretne futballozni, ehhez - szerinte - előbb a pályán kell bizonyítana.

MW

Callum Styles (b) és Lang Ádám, a magyar válogatott játékosai a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzés után a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A 23 éves futballista az M1 aktuális csatornának elárulta, a nyáron gyakorlatilag mindenben megállapodott a Watforddal - ahol korábbi trénerével, Valérien Ismaellel dolgozhatott volna együtt -, a Barnsley azonban túl sok pénzt kért érte, és ekkor már 

nem is volt lehetősége más opció után nézni, így például a Ferencvárosba való lehetséges igazolása is meghiúsult. 

"Úgy érzem, magasabb szinten kellene futballoznom. Ehhez most a pályán kell elsősorban bizonyítanom" - jegyezte meg Styles, aki szerint a téli átigazolási idényben vélhetően könnyebben válthatna majd, hiszen ekkor már csak 18 hónap lesz hátra a szerződéséből, és így talán kisebb összegért is elengedné jelenlegi munkaadója. 

 

A középpályás - aki nagyon szeretné megszerezni első gólját a nemzeti csapatban is - elárulta, egyeztetett Marco Rossi szövetségi kapitánnyal, az olasz szakember pedig arra biztatta, továbbra is teljesítsen jól a Barnsleynál, és ha a válogatottban is kitart a jó formája, akkor ez segíthet rajta. 

A válogatottról szólva Styles elmondta, óriási álma válna valóra azzal, ha kijutna a gárda az Európa-bajnokságra, erre pedig szerinte az együttes jelenlegi formája, és a csapatot körülvevő hangulat miatt is óriási az esély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában